Policijsko izvješće za protekli tjedan (5.10. – 12.10.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (5.10. – 12.10.2015.)

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako je u proteklom tjednu na području PP Prozor –  Rama prijavljeno šest kaznenih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira te pet prometnih prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže ozljede.

Izdvojeni događaji:

– M.Z. (1960.) iz Uskoplja prijavio je da mu je dana 3. listopada 2015. H.G. na području Zavišća posjekao sedam bukovih stabala.

– A.Š. radnik Elektro distribucije prijavio je da je tijekom 5. listopada 2015. od strane radnika „Putevi Grude“ prilikom izvođenja radova u ulici Dive Grabovčeve u Prozoru oštećen elektro kabel.

– F.Š., radnik HT Mostar, prijavio je da su radnici „Putevi Grude“ prilikom izvođenja radova u ulici Kralja Tomislava oštetili telefonski kabel.

– Radnica OŠ Marka Marulića u Prozoru prijavila je da 6. listopada nepoznata muška osoba iz zbornice škole iz torbice vlasništvo J.V.K. otuđila novčanik.

– I.K. (1961.) prijavio je pokušaj provale od strane nepoznatog počinitelja u kiosk Tabaco Press u Prozoru, pri čemu su oštećena ulazna vrata u kiosk.

– S.Ć. (1960.) iz mjesta Podbor prijavio je da mu je nepoznati počinitelj iz teretnog motornog vozila marke Mercedes otuđio 100 litara dizel goriva.

– I.Z. (1963.) iz mjesta Perići putem telefona je prijavio da S.Z. (1956.) vrijeđa njega i njegovu obitelj. Utvrđeno je da je došlo do svađe između S.Z. i A.Z. (1965.).
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar