Policijsko izvješće za protekli tjedan (14.12. – 21.12.2015.)

Policijsko izvješće za protekli tjedan (14.12. – 21.12.2015.)

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako su u proteklom tjednu na području PP Prozor – Rama prijavljena četiri kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodila se jedna prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom.

Izdvojeni događaji:

J.F. (1953.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da mu je od strane nepoznatog počinitelja, u vremenu od 10. do 13. prosinca, izvršena provala u obiteljsku kuću  u Rumbocima.

Z.J. (1962.) iz mjesta Žabljak, općina Livno, prijavio je da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 14. na 15. prosinca u mjestu Krča, s parkiranog teretnog motornog vozila marke Man, vlasništvo firme Livno putevi, otuđio dva akumulatora nepoznate marke  i jačine.

M.B. iz mjesta Ripci, putem telefona je prijavio da je na Ramskom jezeru, u blizini mjesta Kovačevo polje, zatekao dvije osobe s čamcem u bespravnom lovu ribe  te da su isti pobjegli u pravcu sela Kovačeva polja.

A.B. (1958.) prijavio je da je u protekla tri dana izvršena provala u njegovu obiteljsku kuću i još nekoliko kuća u mjestu Hudutsko, u kojima nitko ne živi. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da su iz kuće prijavitelja otuđene tri česme te da su provale izvršene i u kuće N.B., P.Š. i M.Š. koji nisu bili prisutni za vrijeme uviđaja, tako da nije poznato je li bilo otuđenja stvari.

 N.N. osoba prijavila je da je ispred ugostiteljskog objekta „Sport“, u ulici Kralja Tomislava u Prozoru, došlo do tučnjave u kojoj su sudjelovali: B.G. (1988.) iz Prozora, Lj.Č. (1982.) iz Rumboka, S.B. (1994.) iz Prozora, D.Dž. (1992.) iz Rumboka, I.Dž. (1995.) iz Rumboka, R.Z. (1994.) iz Prozora i P.Z. (1993.) iz Prozora. U ovoj tučnjavi lakše tjelesne ozljede zadobio je R.Z. iz Prozora.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing