Policijsko izvješće za protekli tjedan

Policijsko izvješće za protekli tjedan

Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović je u javljanju za Radio Ramu kazao kako se u proteklom tjednu na području Policijske postaje Prozor-Rama, Policijske postaje Jablanice i Policijske postaje Konjic nastavlja se povoljna situacija.

Ukupno je prijavljeno 14 krivičnih djela: na području PP Konjic 9,  3 PP Jablanice i 2 u PP  Prozor-Rama.

Zabilježeno je  pet narušavanja javnog reda i mira od čega dva na području Konjica i tri Prozor-Rame. Ukupno se dogodilo sedam prometnih nezgoda, u Konjicu četiri prometne, jedna u Jablanici i dvije u  Prozor-Rami. Sve su s manjom materijalnom štetom i bez povrijeđenih osoba.

Od ostalih događanja u našoj općini izdvajamo:

S.M. šumar HNŽ-a, prijavio je da su nepoznate osobe na području Grkašnice posjekle šest stabala jelove šume.

I.Č. (1983.) iz mjesta Ploča, prijavio je da je od strane nepoznatog počinitelja izvršena provala u vikendicu u mjestu Ploča koja je u vlasništvu njegovog oca R.Č. Iz vikendice, prema njegovoj izjavi, otuđena je kutija s ribarskim priborom i lovački nož.

V.M. (1956.) iz Prozora prijavio je da ga je u ulici Splitska verbalno napalaK.V. (1962.) iz Prozora, vrijeđajući ga, upućujući mu pogrdne riječi i pljunuvši ga u lice.

B.R. (1975.) iz mjesta Jaklići, prijavila je da je u ulici Kralja Tomislava u Prozoru došlo do narušavanja javnog reda i mira.
Patrola policije izašla je na mjesto događaja te je utvrdila da su javni red i mir narušili P.R. (1973.) iz mjesta Jaklići i njegova supruga B.R. s jedne strane te K.I. (1964.) iz mjesta Rumboci s druge strane.

K.I. (1964.) iz mjesta Rumboci, prijavio je da je u ugostiteljskom objektu „7 braće“ došlo do narušavanja javnog reda i mira između njega i M.R.(1971.) iz mjesta Jaklići.
 
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar