• Ponosni smo na našeg Marka
  • Ponosni smo na našeg Marka
  • Ponosni smo na našeg Marka

Ponosni smo na našeg Marka

Na odličan nastup Marka Bošnjaka u glazbenoj emisiji “Pinkove zvezdice” na poseban su način ponosni njegovi prijatelji u OŠ Marka Marulića u Prozoru, kao i ravnatelj i nastavnici ove škole.
Svjesni kako svaki Markov odlazak u Beograd košta, djelatnici njegove škole zajedno s ravnateljem Slavom Bilićem i Markovom razrednicom Marijom Lončar su jučer u zbornici na kratkom prijemu Marku uručili pigodan dar.
“Ponosni smo na Markov uspjeh u emisiji “Pinkove zvezdice”, jer se kroz njegove nastupe promovira i naša škola i cijeli kraj iz kojeg Marko dolazi.Ipak, svjesni smo kako svaki njegov odlazak u Beograd košta, te smo na poticaj ravnatelja i ostalih kolega iz zbornice odlučili barem dijelom sudjelovati u pokrivanju troškova”, kazala je razrednica Lončar,
” Hvala mojoj razrednici, ravnatelju i svim nastavnicima koji me podupiru, ali i mojim prijateljima iz škole, koji su moja velika potpora.Ovaj mi dar puno znači i olakšat će meni i mojim roditeljima odlaske na snimanja u Beograd. Trudit ću se opravdati vašu vjeru u mene”, kazao je Marko nakon uručenja nagrade.
Inače, Markov drugi nastup u emisiji “Pinkove zvezdice” očekuje se polovicom mjeseca listopada.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar