Popustio krov Vlade HNŽ-a, uredi pod bili pod vodom

Popustio krov Vlade HNŽ-a, uredi pod bili pod vodom

Na zgradi Đačkog doma u kojoj je smještena Vlada Hercegovačko-neretvanske županije neće se raditi nova fasada, kako smo prvotno objavili, nego se hitno sanira krov koji je popustio pod nedavnim obilnim kišama.

Naime, uredi Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ, Stručne službe Vlade HNŽ-a, županijske Civilne zaštite i Ureda za zakonodavstvo poplavljeni su nakon obilnih kiša proteklog tjedna.

 

Stoga je odlučeno da se krene u hitnu sanaciju krovišta i zamjene nekih dotrajalih prozora. Inače, još uvijek se čeka prilagodba zgrade nekadašnjeg hotela Ero kojeg je kupila Vlada HNŽ-a za smještaj svojih institucija. Ranije se govorilo kako će nakon toga na mjestu nekadašnjeg Đačkog doma niknuti ”nova poslovna zgrada koja bi se mogla raditi u kombinaciji javno-privatnog partnerstva”.

”Tu bi bila smještena gradska administracija uz poslovni dio zgrade za razne tvrtke s velikom podzemnom garažom, za što je urađen prijedlog idejnoga rješenja”, rekao je još u listopadu 2017. godine tadašnji gradonačelnik Ljubo Bešlić.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar