Posljednji ispraćaj Mirele Rezo i Stjepana Jukića

Posljednji ispraćaj Mirele Rezo i Stjepana Jukića

Mirela Rezo (2001.) bila je brucošica na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu gdje je studirala biologiju. 

Sahrana Mirele Rezo, tragično stradale djevojke u mjestu Tribistovo kod Posušja, održana je danas na groblju Martića križ, uz prisustvo obitelji, rodbine, te mnogobrojnih prijatelja i sugrađana. – prenosi Bljesak.info

Mirela Rezo (2001.) bila je brucošica na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu gdje je studirala biologiju. Tragično je stradala zajedno s još sedam prijatelja u novogodišnjoj noći u vikendici u Tribistovu. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje plinom iz agregata.

U nesreći je stradao i Stjepan Jukić (2001.), koji je studirao na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. On će također danas biti sahranjen na groblju Martića križ u 14 sati.

Saharana Ivana Miličevića, Stipe Romića, Žane Pavković, Mije Soldo, Stipe Pavkovića i Marije Pavković održat će se u ponedjeljak, 4. siječnja u mjestu Rakitnu pored Posušja. Obredi će početi u 12 sati ispred crkve Svetog Ivana Krstitelja u Rakitnu, a predvodit će ih mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić. Isti dan bit će održana i komemoracija za tragično stradale mladiće i djevojke.

 

/Izvor: Bljesak.info/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar