Poticanje kreativnosti: Zagrebačka tvrtka uložila 100 tisuća kuna u sobu u kojoj se opuštaju radnici

Poticanje kreativnosti: Zagrebačka tvrtka uložila 100 tisuća kuna u sobu u kojoj se opuštaju radnici

Sto tisuća kuna u sobu za opuštanje IT tvrtki Combis smatraju dobrim ulaganjem ako će to njihove radnike potaknuti na bolji rad i razvoj kreativnih ideja. Uz dobru plaću svakom radniku baš taj potez bi se trebao učiniti zanimljivim.

IT Tvrtka Combis uložila je sto tisuća kuna kako bi svojim radnicima omogućila odmor i prostor u kojem će se opustiti i zabaviti te iz njega možda iscrpiti energiju za neke nove kreativne ideje, piše RTL. Prostoriju nazivaju Zen room, a u njoj zaposlenici mogu igrati pikado, stolni tenis, stolni nogomet… a imaju i fotelju za masažu. “Soba je super i mislim da će dobro doći, doprinijeti novim idejama i još boljoj radnoj atmosferi”, rekla je zaposlenica, inače programerka, Edita Kustura.
 

“Ako netko tamo hoće provesti pola sata, može. Ako je netko taj dan možda indisponiran zbog nečeg drugog, može tamo provesti i mnogo više vremena; sat, dva, tri. Oni će to sigurno cijeniti i kroz svoj angažman vratiti”, kaže, pak, Leo Petrov, član Uprave za poslovne operacije. Baci li se pogled na Zen sobu, a uzme u obzir da je prosječna plaća u Combisu 9 tisuća kuna, teško je razumjeti da tvrtka s mukom pronalazi IT stručnjake, piše RTL. No, možda ih i priča o sobi za relaksaciju privuče.
net.hr

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar