• Potpisan Ugovor za asfaltiranje puteva u Rumbocima, Jaklićima, Ploči, Podboru i Borovnici
  • Potpisan Ugovor za asfaltiranje puteva u Rumbocima, Jaklićima, Ploči, Podboru i Borovnici

Potpisan Ugovor za asfaltiranje puteva u Rumbocima, Jaklićima, Ploči, Podboru i Borovnici

Načelnik općine Jozo Ivančević i Rajko Ćutuk, direktor firme „Putovi“ d.o.o Grude, potpisali su danas u uredu načelnika Ugovor za asfaltiranje lokalnih betonskih i makadamskih cesta u općini Prozor-Rama – II. Faza. Prema ovom Ugovoru asfaltirati će se dionice puta u selu Rumboci (Katoličko groblje – Turbe – Varvara), dionica puta u Jaklićima (zaselak Glib i seoska sala – Katoličko groblje), u selu Ploča (dionica Pirićevina), u selu Podbor (Katoličko groblje) i u selu Borovnica (polje – Bošnjaci).

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 357.776,35 KM. Natječaj je objavljen 6. 8. 2015. godine. Nakon što je provedena sva potrebna zakonska procedura danas je uslijedilo potpisivanje ugovora.

Načelnik Ivančević izjavio je kako je ovo nastavak izgradnje ramskih sela. Najveći dio ovog ugovora odnosi se na selo Rumboke, jer je tu i najveća dionica puta u pitanju. Ove dionice puta izabrane su jer je u njima dotrajao postojeći betonski put, a neke dionice bile su još uvijek makadamske, te po prvi puta dobivaju asfalt. Zadovoljstvo je tim veće što se zna da je pouzdana i kvalitetna firma dobila posao, što jamči i općini a i mještanima sela da će radovi biti kvalitetno odrađeni.

Načelnik se osvrnuo i na radove u gradu: „Radovi idu svojom dinamikom, nitko nam ne vjeruje da je ovo što je dosada urađeno , urađeno u tako kratkom vremenu. Rokovi su smanjeni gotovo maksimalno. Treba napomenuti kako je firma „Putovi“ d.o.o. Grude za ovaj posao u gradu Prozoru angažirala i radnike i firme iz naše općine, preko 40 ljudi je uključeno u ove radove, što svakako nije mali broj.“

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar