Poziv na središnji predizborni skup HDZ-a 1990 u Prozoru

Poziv na središnji predizborni skup HDZ-a 1990 u Prozoru

HDZ 1990 Prozor-Rama Vas poziva na središnji predizborni skup HDZ-a 1990 za Prozor-Ramu.

Skup će se održati u srijedu 8.listopada 2014. godine na malonogometnom stadionu OŠ Marka Marulića u Prozoru od 18 sati.

Narodu Rame najbolje političke poruke uputit će Martin Raguž, budući član Predsjedništva Bosne i Hercegovine te kandidati na listama ove stranke:
–          Dr. Diana zelenika, nositeljica liste za državni parlament
–          Dr. Zdravko Kuzman, nositelj liste za Parlament Federacije
–          Marija Bešker i Stanko Ćurčić, ramski kandidati za zastupnike Parlamenta Federacije
–          Ilija Cvitanović, nositelj Liste za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije kao i dr. Mara Anđelić, dr. Boris Faletar, Mirjana Bešker, Frano Križanac i Luka Faletar, ramski kandidati na listi za Skupštinu HNŽ-a.
 

Pozdravne riječi gostima i sudionicima skupa uputit će dr. Jozo Ivančević, općinski načelnik i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a 1990.

U programu će Vas zabavljati  tamburaški sastav "Zlatne strune" iz Širokog Brijega.

„Pozivamo sve članove i simpatizere HDZ-a 1990, kao i sve žitelje općine Prozor-Rama, na predstavljanje kandidata i programa, na susret i ugodno druženje s pobjedničkim timom predstojećih izbora, timom HDZ-a 1990. Dobro došli!“ Poručili su iz HDZ-a 1990.

U slučaju vremenskih neprilika, središnji predizborni skup će biti premješten u Sportsku dvoranu pored Srednje škole u Prozoru. 

Plaćena vijest
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar