Poziv na tradicionalnu manifestaciju >>Ramske mačkare<<

Poziv na tradicionalnu manifestaciju >>Ramske mačkare<<

Kulturno sportski centar Prozor Rama i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju "Ramske mačkare"  koja će se održati  u utorak 17. veljače 2015. na igralištu OŠ Marka Marulića u Prozoru.
 
PROGRAM  MANIFESTACIJE „Ramske maškare“ :
 
15:00 sati – Okupljanje ramskih mačkara ispred kinodvorane Doma kulture Prozor Rama, odakle kreće pokladna povorka ramskih mačkara, a krajnje odredište,nakon obilaska grada, je igralište OŠ Marka Marulića u samome centru grada.
 
15:30 sati – Kulturno-zabavni program koji se sastoji od maškaranih igara (skakanje u vrećama, potezanje užeta, natjecanje u jedenju krafni), glazbenog dijela programa i dodjele nagrada.
 
"Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u programu Ramskih mačkara te za sudjelovanje u maškaranim igrama, kako bi imali mogućnost osvojiti vrijedne nagrade natjecanjem u igrama ili nagradu za najbolju masku, odnosno najbolju maskiranu skupinu.", kazala je ravnateljica Kulturno sportskog centra Blaženka Matešić.
 
Svoje prijave nam šaljite na: [email protected], brojeve telefona: 063/093810;  063/921770  te u inbox na facebook stranici Ksc Prozor Rama.
 
Prijave traju do ponedjeljka, 16. veljače 2015. godine.                                
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar