Poziv srednjoškolcima za dostavljanje projekata za Sajam kreditiranja; iznos do 20.000 KM

Poziv srednjoškolcima za dostavljanje projekata za Sajam kreditiranja; iznos do 20.000 KM

Udruženje INFOHOUSE poziva srednjoškolce i srednjoškolke da apliciraju sa svojim projektnim prijedlozima za ovogodišnji Sajam kreditiranja koji će se tijekom svibnja održati u Sarajevu.

Pravo apliciranja imaju sve srednje škole s teritorije Bosne i Hercegovine koje su sudjelovale u Socijalnom danu tijekom 2014. godine, njih ukupno 141 iz 62 grada i općine.Za učeničke projekte na raspolaganju će biti fond u iznosu do 20.000 KM, a krajnji rok za prijave je 31. ožujka, 2015. Više informacija svi zainteresirani mogu dobiti putem web stranice www.volontirajkreditiraj.ba

Sajam kreditiranja dio je projekta 'Volontiraj, kreditiraj' posvećenog jačanju kapaciteta mladih kako bi bili u mogućnosti da preuzmu odgovornost za svoju profesionalnu budućnost, razvoj lokalne zajednice ali i poboljšanje statusa mladih u cjelini.
Projekt se održava osmu godinu zaredom i Sajam kreditiranja je njegova posljednja faza svake godine, kada se sami učenici natječu sa svojim projektima.

Glasanjem tijekom sajma biraju se najbolji projekti koji će se financirati iz sredstava prikupljenih tijekom prošlogodišnjeg Socijalnog dana,prenosi dnevno.ba
Ovo je prilika i za međusobno upoznavanje i druženje učenika iz različitih škola sa područja Bosne i Hercegovine i njihovo predstavljanje široj javnosti.

Jedan od bitnih ciljeva projekta 'Volontiraj, kreditiraj' jeste i uspostavljanje kontakta između sadašnjih i budućih profesionalaca, te učenika i lokalne zajednice kako bi učenici mogli promovirati solidarnost i volonterizam u zajedničkom radu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar