Poziv za javnu raspravu

Poziv za javnu raspravu

Na sjednici Općinskog Vijeća općine Prozor-Rama održanoj dana 19. studenog 2014. godine prihvaćen je Nacrt Izmjena i dopuna Regulacijskog plana Centar Prozor.
Po važećim zakonskim propisima Nacrt Izmjena i dopuna Regulacijskog plana Centar Prozor stavlja se na javni uvid i na javnu raspravu.
 
 
Grafički dio Nacrta Izmjene i dopune Regulacijskog plana centar Prozor bit će izložen na javni uvid u zgradi Hidroelektrane u Prozoru ulica Kralja Tomislava bb i službenoj stranici općine Prozor-Rama www.prozor-rama.org u vremenu od 11. prosinca 2014. do 27. siječnja 2015. godine.
Pozivamo javnost (sva fizička i pravna lica) da izvrše uvid u izloženi Nacrt izmjena i dopuna Regulacijskog plan centar Prozor na način dostavljanja prijedloga i sugestija za sve oblasti koje razrađuje predmetni plan.
 

Prijedloge i sugestije možete dostaviti osobno na prijemni ured općine Prozor-Rama, putem pošte ili elektronski na E-mail: [email protected] do 27. siječnja 2015. godine.

Svi prijedlozi i sugestije bit će razmatrani na savjetodavnoj radnoj skupini za izradu Izmjena i dopuna Regulacijskog plana Centar Prozor, dostavljeni nosiocu izrade plana, koji će prijedloge i sugestije uskladiti sa zakonom i tehničkim normativima za izradu predmetnih planova .

Prezentacija Nacrta Izmjena i dopuna Regulacijskog plana centar Prozor održat će se 28. siječnja 2015. godine u zgradi Kino Dvorana s početkom u 10 sati.

Na prezentaciju plana pozvana su sva fizička i pravna lica.

Na prezentaciji plana moći će se postavljati pitanja nosiocu izrade planova te iznositi prijedloge primjedbe i sugestije na nacrt plana.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar