• Poznati američki glumac na snimanju filma ubio snimateljicu
  • Poznati američki glumac na snimanju filma ubio snimateljicu
  • Poznati američki glumac na snimanju filma ubio snimateljicu

Poznati američki glumac na snimanju filma ubio snimateljicu

Ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, priopćila je policija. Incident se dogodio na snimanju filma “Rust”, stoji u priopćenju ureda šerifa okruga Santa Fe.

”Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma ‘Rust’. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68),” stoji u priopćenju policije.

“Hutchins i Souza dobili su prostrijelne rane kada je glumac i producent Alec Baldwin (68) ispalio metak iz filmskog rekvizita. Ispitali su ga policijski istražitelji i bio je u suzama”, rekli su iz policije.

Zbog incidenta nitko nije uhićen niti je zasad podignuta optužnica. Istražitelji ispituju svjedoke, a istraga se još uvijek vodi.

Policija je oko 13.50 primila dojavu da je netko slučajno upucan na snimanju filma.

Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent. Istraga je u tijeku.
Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar