Pred nama nekoliko dana s proljetnim temperaturama

Pred nama nekoliko dana s proljetnim temperaturama

MMeteorolozi iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas u Bosni najavljuju djelomično vedro. Prijepodne po kotlinama će biti magle i niske naoblake. U Hercegovini veći dio dana oblačno.

U jutarnjim satima lokalno može pasti malo kiše. Smanjenje oblačnosti u Hercegovini u večernjim satima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje do 9, a najviša dnevna između 3 i 9, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

U srijedu u Bosni i Hercegovini će biti umjerena naoblaka. Prijepodne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4 na jugu zemlje od 4 do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini biti će pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

U vremenu do 7. veljače biti će stabilno vrijeme, a povremene i slabe padavine moguće su u ponedjeljak i utorak u Hercegovini i središnjim predjelima Bosne. Od 8. do 16. veljače prognozira se nestabilno vrijeme praćeno padavinama širom zemlje.

Do 10. veljače biti će toplije od uobičajenog za ovo doba godine. Prognozirane jutarnje temperature u Bosni između 1 i 6 u Hercegovini još toplije između 3 i 8, a maksimalna kretat će se od 8 do 13 stupnjeva. 

Promjena temperaturnog režima i osjetniji pad temperatura zraka očekuje se od 11. veljače. Vrijednosti minimalnih temperatura u Bosni kretat će se od -8 do -3, u Hercegovini od -2 do 3 stupnja. Maksimalne temperature zraka u Bosni između -3 i 2, te od 0 do 5 stupnjeva u Hercegovini.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar