Predsjednica primila brončane rukometaše

Predsjednica primila brončane rukometaše

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović primila je igrače i stručno vodstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju i izborila  izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila jedna mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još puno ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu, kazala je predsjednica.

U ime HRS-a predsjednici se zahvalio član Izvršnog odbora Tomislav Grahovac koji je istaknuo da je prisutnost predsjednice u Poljskoj dalo dodatnu snagu našim reprezentativcima i pozvao ju da i u idućim akcijama podrži naše rukometaše.

U ime momčadi reprezentativni dres s potpisom svih igrača predsjednici je uručio kapetan Marko Kopljar, koji joj je oko vrata ovjesio brončanu medalju.

hrt.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar