Predsjednik stožera CZ Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević: Mi ćemo nastaviti biti odgovorni i hrabri, donositi i dalje dobre odluke

Predsjednik stožera CZ Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević: Mi ćemo nastaviti biti odgovorni i hrabri, donositi i dalje dobre odluke

 

Predsjednik Stožera Civilne zaštite Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević uputio je zahvalu stanovnicima općine Prozor-Rama.

Poštovani sugrađani!

U me Stožera civilne zaštite općine Prozor – Rama i u svoje osobno ime zahvaljejem na svakom vidu potpore našem radu koju ste iskazali i današnjom vožnjom i brojnim porukama i čestitkama koje primamo ovih dana.
Mi ćemo nastaviti biti odgovorni i hrabri, donositi i dalje dobre odluke, sve kako bismo zajedno bili zaštićeni i od bolesti, ali i od vidljive zlobe koju neki ni u ovo vrijeme krize ne mogu zatomiti. A danas u neposrednoj blizini vidimo i zlobu i pohlepu za osobnim koristima, vidimo bahatost i iživljavanje nad slabijima. Mi ćemo nastaviti poštovati sva pravila struke, poduzimati mjere i aktivnosti kako bi zaštitili sve nas i postigli da se koronavirus pojavi što kasnije, ili nikako, u našoj općini. Nećemo zlobnicima dati da nas nadjačaju, koliko god se oni trudili naškoditi nam. Za to nam je potpora sugrađana veoma važna, te se svima koji su danas i ovih dana iskreno pozdravljali još jednom zahvaljujemo. 

Predsjednik Stožera civilne zaštite općine Prozor – Rama,
Dr. Jozo Ivančević

Ovome treba dodati  važnu i lijepu vijest da su testirane 4 osobe koje su trebale biti odvedene u karantenu  u Mostar te je njihov nalaz negativan. Tko zna kakav bi test bio da su završile u karenteni u Ortiješu kod Mostara?

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar