Predstavljena nova knjiga fraTomislava Brkovića

U organizaciji Franjevačkog samostana Rama Šćit i Kulturno-sportskog centra Prozor-Rama večeras je u kino dvorani Doma kulture u Prozoru upriličeno predstavljanje knjige/stripa “Fratri bosanski u stripu – na svoj račun na svoj način” autora fraTomislava Brkovića.

U skladu s naslovom i sadržajem knjige bila je i atmosfera na predstavljanju. Kroz šaljiv i opušten govor, knjigu su predstavili i o njoj govorili Marko Dješka, dr. Ivan Markešić i sam autor, fra Tomislav. Da bi večer protekla u ugodnoj atmosferi, pobrinuli su se članovi Tamburaškog sastava Franjevačkog samostana Rama Šćit.
Nakon predstavljanja, uslijedio je domjenak i druženje uz pjesme i glazbu Tamburaškog sastava.

“Fratri bosanski stripu – na svoj račun na svoj način” četvrta je knjiga koja kroz šaljiv način opisuje svakodnevne događaje i život franjevačke zajednice i pojedinaca. Za ovu knjigu slobodno možemo reći da je točka na “I” dosadašnjeg izdavačkog rada fra Tomislava Brkovića, kao i njegovog prikupljana i zapisivanja “materijala” o životu franjevaca i njihovog djelovanja među ljudima. Kako je već najavljeno, ova knjiga će uskoro “doživjeti” i prijevode na nekoliko stranih jezika. “Fratri bosanski u stripu – na svoj račun na svoj način” knjiga je koju svakako treba pročitati!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar