Prijavite se na Tri dana ljubavi za 72 sata bez kompromisa

Prijavite se na Tri dana ljubavi za 72 sata bez kompromisa

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ ove jeseni, od 25. do 28 rujna za sve mlade na području Vrhbosanske nadbiskupije organizira veliku volontersku akciju pod imenom „72 sata bez kompromisa“.

Akcija koja je ranijih godina okupila više od 1 000 mladih i ove godine održati će se pod geslom „volontiRAJ NA ZEMLJI“ gdje će mladi kroz rad na raznim projektima pokazati brigu prema osobama kojima je pomoć itekako potrebna.

Zbog katastrofalnih poplava koje su u svibnju uništile mnoge župe u našoj nadbiskupiji, sva pomoć i projekti ove volonterske akcije biti će usmjereni za pomoć i sanaciju poplavljenih područja.

Važnost ovog projekta ali i želju za sudjelovanjem u istom prepoznali su i mnogi glazbeni umjetnici u Bosni i Hercegovini. Riječ je o poznatoj pjevačici Dalal Midhat Talakić (pjevačici nekadašnje grupe Erato, danas samostalnoj pjevačici) te pretalentirali glazbenik Dorđe Jovančić, kompozitor, osnivač ali i bivši član A Capella grupe BasicS-a.

Njih dvoje su zajedničkim radom snimili pjesmu „Tri dana ljubavi“ kao najavu treće volonterske akcije te time podržali projekt koji realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II“.

Da je riječ o projektu koji spaja ljude, međureligijskoj akciji koja ima jedan ali vrlo jasan cilj- pomoć drugima potvrdili su i njih dvoje koji se raduju projektu ali i susretu s volonterima.

Podsjećamo da je rok za prijave otvoren do 1. rujna kada možete prijaviti projekt u Vašoj župi ili jednostavno se prijaviti da volontirate na ovoj akciji bili individualno ili kao dio grupe.

Tekst pjesme koja će obilježiti ovu jesen Vam donosimo u prilogu, baš kao i link na kojem možete poslušati kako su to uradili Dalal i Đorđe.
 

TRI DANA LJUBAVI
Glazba i tekst: Dalal Midhat Talakić
Aranžman: Đorđe Jovančić
Prateći vokali: Đorđe Jovančić
Snimano: Srpanj 2014. godine
Snimao i programirao: Đorđe Jovančić
Mix i mastering: Đorđe Jovančić

Nekom možda malo je, a drugom bit će spas.
Pokloni sad iz srca svog tri dana ljubavi za nas.
Nekom možda malo je, što drugom bit će spas.
Pokloni sad iz srca svog tri dana ljubavi za nas. Ljubavi za nas.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar