Priopćenje HDZ 1990 Prozor-Rama

Priopćenje HDZ 1990 Prozor-Rama

Stigao je kraj još jedne godine u kojoj smo potvrdili zajedništvo s narodom općine Prozor – Rama. Bila je ovo godina rada na brojnim projektima od značaja za budućnost ove općine, godina borbe za svoja prava koja nam po zakonu pripadaju.

Godina korektne suradnje sa svima koji su bili uključeni u politički, gospodarski, i svaki drugi život, godina u kojoj smo s dovoljno osjećaja pomagali onima koji su bili u potrebi.

 

Namjeravamo i u daljnjem radu i djelovanju ostati aktivni, surađivati i pomagati. U političkom životu, nažalost, imat ćemo i protivnike.

Iako smo sve političke subjekte iskreno pozvali na suradnju, zakazali posebne sastanke sa svima, na prvim sjednicama Općinskog vijeća vidjeli smo da neki nisu baš za suradnju.

Nastavili su sa žalopojkama, čak neka žalovita priopćenja pišu na Badnjak umjesto božićne čestitke. Neki od njih se predstavljaju da su baš oni izmislili kulturu u ovoj općini, a neki da su izmislili sport u ovoj općini.

 

Mi se ne namjeravamo osvrtati na umišljenost i otuđenost onih koji su odlučili raditi po zapovijedima Mostara i Sarajeva.

Planiramo nastaviti raditi jer znamo da nas neće pomoći ni oni što stoluju u Mostaru ni oni što stoluju u Sarajevu.

Davno su oni mogli pomagati ovom kraju i ovom narodu, ali su davali samo mrvice.

 

U novu godinu ulazimo odlučni i uvjereni da ćemo uspjeti u svim aktivnostima koje smo obećavali kroz predizbornu kampanju i kroz razgovore s narodom.

 

Svim žiteljima općine Prozor-Rama  želimo sretnu i uspješnu Novu 2021. godinu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar