Priopćenje OO HDZ 1990 Prozor-Rama: Nervoza i podvale HDZ-a BiH

Priopćenje OO HDZ 1990 Prozor-Rama: Nervoza i podvale HDZ-a BiH

Izborna kampanja za lokalne izbore ulazi u završnu fazu. Što su izbori bliže to je veća nervoza kandidata HDZ-a BiH u općini Prozor-Rama. Ta nervoza jasan je pokazatelj kako im ne ide „uzimanje“ Proračuna koji bi zasigurno usmjeravali u druge institucije i mjesta, a ne za potrebe stanovništva Rame.

 

Bjesomučnost se pokazala i prijavama Radio postaje Rama Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH i tužiteljstvu, za emisiju koju su organizirali s aktualnim načelnikom o usvojenom Nacrtu proračuna za 2021. godinu. A oni se pritom u kampanji neumjereno služe aktivnostima Josipa Grubeše kao Ministra pravde, iako očito neefikasno.  Upravo ti koji bi djelatnicima Radio Rame uzeli kruh žele doći na poziciju. Šta bi tek onda činili?

To nije sve

U svojoj kampanji iskorištavaju i državne službenike u Republici Hrvatskoj kako bi izvršili dodatni pritisak na birače kao što je primjer izvjesnog Ive Bulaja.

 

Sve što čine pokazatelj je vlastite nesposobnosti i ovisnosti o svojim političkim vrhovima.

 

Iz svakog istupa jasno je vidljivo da im je glavni problem što je općina Prozor-Rama na čelu s načelnikom dr. Jozom Ivančevićem uspjela osigurati povećanja Proračuna i što se gradi i radi neprestano na cijelom području Općine neovisno o izbornom procesu.

 

Po tko zna koji put ponavljamo da su načelnici i vijećnici HDZ-a BiH imali mogućnost povećavati proračun i graditi, a nisu. Imali su priliku raditi na izmjeni zakona o povećanju obeštećenja, a nisu. Čak su bili protiv zakona i  tražili su da se novac uplaćuje u neki fond sa sjedištem u Sarajevu ili Mostaru. Dobiju li slučajno neku prigodu ponovno bi to isto činili na štetu općine Prozor-Rama kao što su ranije otpisivali dugove Elektroprivrede pa se od tih novaca gradilo u drugim mjestima, a nije u općini Prozor-Rama.

Naši žitelji svakodnevno vide tko gradi jer voli Ramu!

 

OO HDZ 1990 Prozor-Rama

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar