Priopćenje OO HDZ 1990 Prozor-Rama

Priopćenje OO HDZ 1990 Prozor-Rama

PRIOPĆENJE HDZ 1990 PROZOR – RAMA

 

Smiješno je da netko tko ne živi u Rami već 30 godina, sada drži lekcije da treba u Rami raditi infrastrukturu! Iako se radi o predizbornoj kampanji, nije dobro govoriti laži i neistine.

Kandidat HDZ-a BiH za načelnika Općine Prozor – Rama, Ilija Petrović pokazuje da nema pojma da je  njegova rodna kuća u Rumbocima priključena na gradski vodovod, ispred kuće svijetli javna rasvjeta, a upravo se uređuje i lokalni put prema toj kući. Laž je da se radi selektivno po bilo kojem osnovu, kao što je i laž da je bilo nezakonitosti, jer je to sve dokazano odbijanjem lažnih optužbi kojima je bilo zasuto Tužiteljstvo.

A Ilija o tome kao da ništa ne zna.

Da parafraziramo staru izreku, Ilija Petrović je upao u izbornu kampanju k’o Poncije Pilat u Vjerovanje!  Tako jedan dan govori protiv izgradnje infrastrukture, a drugi dan najavljuje infrastrukturne radove! Nedosljedno, čak smiješno. A u usporedbi s Mostarom, kao mjestom u kojemu Ilija Petrović stvarno živi, izgrađenost naših lokalnih putova je bolja, uredno se odvozi smeće, narod se javnim prijevozom prevozi besplatno, i sve bi to trebao znati kandidat za Načelnika naše općine.

Rekao nam je nedavno jedan naš stariji član da je Ilija pomislio da se kandidira za Županiju ili Federaciju, pa uglavnom prenosi njihove probleme. Mi u HDZ-u 1990 ćemo i u narednom razdoblju, predvođeni načelnikom Jozom Ivančevićem, zajedno s narodom i dalje graditi i uređivati i grad i seoska naselja.

 

HDZ 1990 OO PROZOR – RAMA

Ured za informiranje

Prozor – Rama, 22.10.2020.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar