Priopćenje Ramske narodne stranke povodom javnog nastupa Slavka Bilića, predsjednika Općinskog odbora HDZ BIH Rama

Priopćenje Ramske narodne stranke povodom javnog nastupa Slavka Bilića, predsjednika Općinskog odbora HDZ BIH Rama

Priopćenje Ramske narodne stranke donosimo u cijelosti:
Nedavno obraćanje Slave Bilića, predsjednika Općinskog odbora HDZ BiH Rama, putem jednog TV kanala, smatramo nastavkom uobičajenih žalopojki koje odavno slušamo od Slave i njegove grupice.
Slavo iskazuje žalost zašto nema prijenosa sjednica Općinskog vijeća Prozor – Rama, a prešućuje to da Hercegovačko-neretvanska županija, u kojoj je Slavo zastupnik i u kojoj prima dobru plaću, također nema nikakvog prijenosa svojih sjednica. To Slavi ne smeta.
Zato mu preporučujemo da nađe način da bude pozitivan prema općini iz koje je otišao u Mostar.
Znamo da neće djelovati da se županijska sredstva raspoređuju pravično, jer mu smeta proračun za koji se ova općinska vlast vođena načelnikom dr. Jozom Ivančevićem izborila, ali bi mogao bar djelovati da se u županijskoj skupštini donesu odluke i propisi za oblast lova i oblast gospodarenja šumama. Jedino za našu općinu nije utvrđeno lovište, jer se čeka prilika da se ono podijeli. Vidimo i da se samo u našoj županiji, u kojoj je Slavo zaposlen, ne rješava problematika gospodarenja šumama.
Možda su ova bezobzirna sječa šume i neutvrđivanje lovišta povezani – uskoro će u lovištu postojati samo zečevi pa će biti lakše progurati podjelu općine na dva lovišta.
Kako god, znamo da Slavo ne može puno toga. Ipak, mogao bi, i to tražimo od njega, poraditi na utvrđivanju lovišta sukladno odlukama Općinskog vijeća i poraditi na usvajanju regulative za gospodarenje šumama. To je u nadležnosti županije u kojoj je zaposlen.
Ako to nije u stanju odraditi, onda od njega nije ni u redu tražiti da zauzme vlast i u našoj općini.
U Prozor-Rami, 19. 4. 2024., Ramska narodna stranka
Ured za informiranje

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar