Prodao isti automobil 80 puta

Prodao isti automobil 80 puta

Turski prevarant nasamario je najmanje 80 osoba prodavši im isti automobil. Istanbulski mediji tvrde da se čovjek identificiran kao Emre K. lažno predstavljao kao prodavač vozila koja je kupovao na državnoj rasprodaji voznog parka.

Ovaj, navodni učitelj, govorio je da je kupio automobile na aukciji ispod cijene, za oko 4.200 eura, a niska cijena je privlačila kupce. Nakon nekoliko isporuka ispod cijene, Emre je dobio brojne nove rezervacije, nakon čega nije bilo novih isporuka, a učitelj je napustio svoju kuću i pobjegao sa čak 8,5 milijuna eura. Iako su okolnosti nejasne, jedna žrtva tvrdi da je nakon što je vidjela fotografije automobila platila Emreu 170.000 eura za 23 jedinice, prenosi B92.

Nažalost po njega, prevarant je odugovlačio deset mjeseci, i u međuvremenu pokazivao isti automobil nebrojeno puta drugim osobama tražeći od njih da mu plate avansno. Policija ga je na kraju uhitila, pa mu prijeti duža zatvorska kazna. Nažalost, spekulira se da je broj njegovih žrtava mnogo veći jer brojni ljudi nisu prijavili prijevaru.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar