Projekt Reciklirajmo zajedno Eko uduge Izvor

U protekla dva tjedna volonterke Eko udruge "Izvor" posjetile su dječji vrtić "Ciciban", Udrugu "Djeca nade" te osnovne škole u našoj općini koje sudjeluju u ekološko-edukativnom projektu "Reciklirajmo zajedno." 

Na održanim radionicama djeca su pokazala kreativnost i maštu, želju za radom te ekološku svijest o problemima u našoj sredini. 

Zahvaljujemo svim učenicima, te djeci iz vrtića i udruge "Djeca nade" za sudjelovanje i lijepo druženje, a njihovim voditeljima – učiteljicama, profesoricama, ravnateljima i pedagozima veliko hvala na gostoprimstvu i zainteresiranosti za sudjelovanje u našem projektu.

Zahvaljujemo i učenicama i voditeljicama krojačkog odjela Srednje škole Prozor, krojačkoj radnji Tedy-Mark i tvornici tekstila Rama-Tex za sudjelovanje u projektu, kao i našem oficijelnom snimatelju i fotografu Jozi Tomiću, Foto-video "Flash".
Platnene vrećice koje su svi oni izradili imat ćete priliku vidjeti na izložbenom štandu kojeg ćemo uskoro organizirati u Prozoru, gdje ćete moći i besplatno uzeti izrađene vrećice.

Vrećice koje su uredili učenici i djeca moći ćete pogledati na završnici projekta u Domu kulture u Prozoru, na kojoj ćemo vas kroz kratki film provesti kroz projekt te dodijeliti zahvalnice sudionicima i sponzorima projekta.

O datumu održavanja završnice projekta bit ćete uskoro obaviješteni, a dotad pogledajte naše fotografije i doživite barem dio sjajne atmosfere.

Eko udruga "Izvor"

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar