Projekti udruge “Djeca nade”, Veslačkog kluba “Rama” i Crvenog križa u užem izboru Regionalnog programa lokalne demokracije

Projekti udruge “Djeca nade”, Veslačkog kluba “Rama” i Crvenog križa u užem izboru Regionalnog programa lokalne demokracije

Projekti Udruge građana djece s posebnim potrebama “Djeca nade”, Veslačkog kluba “Rama” i Crvenog križa općine Prozor-Rama prošli su potpuni proces ocjene te su odobreni od strane Regionalnog programa lokalne demokracije (ReLOaD2). 

Djeca nade su ovom prilikom aplicirala novim projektom nazvanim “Zajedno do uspjeha” u vrijednosti 19.790,00 KM. Veslački klub “Rama” je nakon uspješnog projekta s mladima i ovoga puta aplicirao projektom “Mladi za bolje sutra” vrijednosti 18.845,00 KM, dok je Crveni križ aplicirao s projektom koji se nastavlja na onaj o brizi za starije i nemoćne u općini Prozor-Rama. Naziv projekta je “Niste sami” u vrijednosti 18.342,00 KM.

Dva su projekta koja nisu prošla evaluacijski prag zbog relevantnosti. Jedan je projekt “Primjena novih znanja u uzgoju šljive za ruralna domaćinstva, a drugi “Pokreni se i budi zdrav” kojim je aplicirao Fitnes klub “L-fit”.

Rezultati evaluacije i informacije u vezi sa predloženim projektnim prijedlozima organizacija civilnog društva (OCD) tijekom Javnog poziva u okviru ReLOaD2 projekta koji je bio otvoren od 21. veljače 2023. godine do 28. oožujka 2023. godine možete pogledati u prilogu:

Rang_lista_Prozor-Rama

 

 

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar