Propali pokušaj osvajanja općine Prozor-Rama

Propali pokušaj osvajanja općine Prozor-Rama

Digla se sva HDZ klatež i bižuterija u RH da pomognu Čoviću da preuzme Ramu i njen izdašni proračun. Zaredaše video poruke u kojima: Ivo Bulaja, zamjenik direktora hrvatskog MIO osiguranja  poziva Ramkinje i Ramljake da glasaju za Iliju Petrovića nadajući se  da će ga poslušati oni kojima je sređivao izdašne vojne mirovine.

 

Za njim se javiše: Zvonko Milas, državni tajnik za Hrvate izvan RH. To je onaj što daje  sitnu lovu za opanke i folklor. Potom ničim izazvan tajnik HDZ, a onda i Tomo Medved, ministar branitelja u vladi RH. Htio je pridobiti branitelje HVO-a.

 

Narod Rame je na ovo mješanje odgovorio plebiscitarnom podrškom dr.Jozi Ivančeviću. Kandidat  iz HDZ-a, koji je nakon 25 godina izbivanja iz Rame da općinu Prozor-Rama pokuša spasiti je od izdašnog proračuna i usmjeriti ga Čoviću po uzoru na bivše načelnike koji su svi uhljebljeni u EPHZHB na visoke plaće. Čak su i djecu zaposlili.

 

Neki su dobili monopol na izgradnju mini hidroelektrana, solarnih i vjetro elektrana i oni su vodili prljavu igru protiv načelnika,  ali bez rezultata.

 

Narod je na ovu podršku iz RH odgovorio s podsmjehom i s prezirom odbio glupe poruke iz RH u stilu: nemojte nas vise braniti.

 

Akcija smišljena  u Čovićevoj i Plenkovićevoj glavi dobila je moćan odgovor u ovoj karikaturi.

 

Inače su Ramljaci političku situaciju često komentirali izvrsnim karikaturama koje je objavljivala SB.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing