Protekli tjedan u Prozoru se održavao program projekta „EU pred tvojim vratima“.

U sklopu istoimenog projekta u utorak u 11 sati održana je debata u Srednjoj školi Prozor. Zajedno s učenicima istoimene škole na debati su sudjelovali zamjenik veleposlanika Francuske u BiH Francois League i zamjenik veleposlanika Njemačke u BiH Adrian Pollmann..
 
Drugi dan projekta protekao je veselo kroz bogat program koji je započeo u 11 sati u caffe Miamiju u kojem je održan program pod nazivom „Kafa s građanima“.
 
Na programu je sudjelovao veliki broj građana koji su dijelom bili pozvani na program, a dijelom su bili slučajni gosti. Prisutni su razgovarali o aktualnoj situaciji na području naše općine kao i na području cijele BiH i svijeta te o mogućnostima i volji građana za ulazak BiH u EU. 
 
Istoga dana održan je i kviz znanja o EU u kojem su sudjelovali učenici Srednje škole Prozor.
Pobjednici kviza su Melani Sičaja i Sanja Marić.
 
Organizatori su istaknuli da su natjecatelji kviza u Prozoru pokazali najviše znanja od svih natjecatelja u 8 gradova na području kojih je isti projekt do sada realiziran.
 
Nakon Kviza uslijedio je Talent show na kojem se za prvoplasirano mjesto borilo 14 izvođača, a to mjesto pripalo je Marku Bošnjaku koji je otpjevao pjesmu „Ima jedan svijet“.
 
Drugo mjesto pripalo je Barbari Bilić, a treće mjesto zauzeo je David Glibo.
 
Unutar istog programa Odigrana je i predstava pod nazivom „Maslinova grana“ u izvedbi Mostarskog kazališta mladih.
 
Dvorana Doma kulture bila je prepuna posjetiteljima i navijačima koji su žestoko navijali i na razne načine podržavali svoje favorite.
 
Još jednom čestitamo svim natjecateljima, a posebno onima koji su pokazali najviše uspjeha u ovim natjecanjima.

KSC Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar