Prozorski gimnazijalci proslavili 40 godina mature

Prozorski gimnazijalci proslavili 40 godina mature

Maturanti prozorske Gimnazije, koji su srednjoškolsko obrazovanje završili školske 1978./79. godine, u subotu su u Restoranu “Signal” u Prozoru proslavili 40. godišnjicu mature.

Na proslavu je iz različitih dijelova svijeta stiglo 29 učenika IVa i IVb razreda, a prozivku je izvršila profesorica kemije Zijada Hadžiselimović.

Nekadašnji prozorski gimnazijalci su se, s puno emocija pa čak i suza, prisjetili školskih dana, jednog lijepog druženja u školskim klupama, svoje zajedničke i lijepe mladosti. Za neke od nazočnih ovo je bio prvi susret poslije mature, pa je bilo simpatično vidjeti kako su se kod pozdravljanja poneki jedva prepoznali, pa su se i imena izmiješala.

Sa sjetom i toplinom maturanti su se sjetili i svih svojih profesora i školskih kolega, koji su nažalost u međuvremenu preminuli, ali koji će zauvijek živjeti u njihovim uspomenama.

Druženje je uz pjesmu i u dobrom raspoloženju proteklo do sitnih sati, uz obećanje i želju za susretom na istom zbornom mjestu, u istom ili proširenom sastavu, za 5 godina.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar