Prvo kombinacija na ekranu, a tek zatim kuglica: Je li ovo dokaz da su igre na sreću namještene?

Prvo kombinacija na ekranu, a tek zatim kuglica: Je li ovo dokaz da su igre na sreću namještene?

Više javno tužiteljstvo u Beogradu naložilo je policiji da istraži sve okolnosti oko sinoćnjeg izvlačenja brojeva u igri na sreću LOTO Državne lutrije Srbije kada je na ekranu bio prikazan broj dobitnika i prije nego što je izvučen posljednji broj.
Sinoćnje izvlačenje LOTO brojeva izazvalo je veliku sumnju kod građana da je sve namješteno, prenose srbijanski mediji.
Naime, peti broj kombinacije najprije se pojavio na ekranu, a tek onda je kuglica s tim brojem izvučena iz bubnja.

Sumnju je izazvalo, nakon naizgled regularnog izvlačenja prva tri broja, četvrti broj, odnosno kad je iz bubnja izvučena četvrta kuglica s brojem 27, ali se na ekranu najprije pojavio broj 21, a odmah potom, 27 kao peti broj.
Na ekranu je, također, bio prikazan i broj dobitnika iako peta kuglica još nije bila izvučena.
Tužiteljica Zagorka Dolovac kazala je Tanjugu kako je Tužiteljstvo odlučno da se cijeli slučaj detaljno ispita te poručila kako će svi odgovorni biti procesuirani bez obzira na funkciju koju obavljaju i poziciju koju imaju.
S druge strane, državna lutrija Srbije priopćila je kako je na izvlačenju igre Loto 7 od 39, u 59. kolu od 28. srpnja, došlo do tehničke greške izazvane ljudskim faktorom, odnosno "omaškom operatera angažiranog na izvlačenju", prenosi bljesak.info.

Podsjećamo, prije nekoliko godina i Lutriju BiH potresao je skandal s kuglicom, kada su se za vrijeme jednog izvlačenja pojavila dva ista broja. 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar