Radilo se puno i kvalitetno

Radilo se puno i kvalitetno

Općinsko vijeće Prozor – Rama svojom je Odlukom o usvajanju Strategije razvoja općine Prozor-Rama 2011.-2020. godine, usvojilo i Plan provedbe,  praćenja, ocjenjivanja, ažuriranja i pribavljanja sredstava za provedbu Strategije. 

Sustavi praćenja, vrednovanja i izvještavanja su sastavni dijelovi procesa strateškog planiranja, oni osiguravaju transparentnost, mjerenje stupnja ostvarenja postavljenih ciljeva i omogućavaju da se poduzmu odgovarajuće mjere s ciljem eventualnih korekcija tijekom implementacije. Praćenje i kontrolno vrednovanje realizacije programa, projekata i mjera, predviđeno je u godišnjem i trogodišnjem vremenskom okviru.

Pred vijećnicima Općinskog vijeća Prozor – Rama na posljednjoj sjednici, dana 29.06.2015. godine našlo se Izvješće Načelnika koje je sadržavalo i Pregled realizacije projekata, programa i mjera realiziranih za prethodno razdoblje, sačinjeno od odgovarajućeg Povjerenstva.

Iz pregleda i Izvješća jasno je vidljivo da se u periodu 2011. – 2014. radilo jako puno, da su ti radovi izvedeni kvalitetno i odgovorno. Izvješće je usvojeno.

Pregled realizacije programa, projekata i mjera Strategije razvoja općine Prozor – Rama za period 2011.-2020. možete pogledati u priloženom dokumentu.
 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar