Radionica ”Kako aplicirati na EU fondove” pomoći će vam da otklonite sve nedoumice

Radionica ”Kako aplicirati na EU fondove” pomoći će vam da otklonite sve nedoumice

„Kako aplicirati na EU fondove“ tema je za koju su zainteresirani brojni poduzetnici zbog mogućnosti koje ti fondovi nude. Iz tog razloga, 2. lipnja, u Tehnološkom parku INTERA s početkom u 17.30 održat će se radionica koju će voditi Božana Ćorda, Founder i CEO agencije B Office.

Europska unija u Bosni i Hercegovini pokrenula je novu kampanju „Povezani kroz dobro“ koja ima za cilj da informira stanovništvo o podršci Europske unije i mogućnostima za dobivanje bespovratnih sredstava koje nude Europski fondovi u BiH. Radionica „Kako aplicirati na EU fondove“ bavit će se upravo tom temom kroz perspektivu Božane Ćorde, poduzetnice koja je pokrenula i u nekoliko navrata unaprijedila svoje poslovanje dobijanjem gantova od Europske unije. Prisutnima će predstaviti kako je izgledao njen put od djevojke s idejom do direktorice kompanije koja ima više od 70 klijenata.

Kroz osobno, ali i iskustvo svojih suradnika, ispričat će koliko joj je donijela financijska, ali i stručna podrška te koliko su joj poznanstva koja je ostvarila na projektima dodatno doprinijela današnjem poslovanju. Poseban dio radionice bit će posvećen pitanjima i odgovorima koji imaju za cilj da otklone sve potencijalne nedoumice u vezi s pisanjem projekata, apliciranjem i cijelim procesom do same odluke i raspodjele sredstava.

Zbog ograničenog broja mjesta na radionici, potrebno je popuniti jednostavan formular na linku https://forms.gle/zKkLE43MYcF2bzTB9 putem kojeg ćete osigurati svoje prisustvo.

Za više informacija o radionici kontaktirajte Aleksandru Škrbić na broj telefona 051/431-321 ili mail [email protected].

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar