Rafa Benitez novi trener Real Madrida

Rafa Benitez novi trener Real Madrida

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez još u ponedjeljak potvrdio je da će novi trener kraljevskog kluba biti predstavljen sljedeći tjedan.

Španjolska novina As tvrdi da će na to mjesto zasjesti Rafa Benitez koji je navodno dogovorio sve uvjete ugovora s Realom te će u četvrtak objaviti kako napušta klupu Napolija. Iako od strane kraljevskog kluba ta vijest još nije potvrđena, zahvaljujući neopreznom potpredsjedniku kluba Eduardu Fernandezu de Blasu možemo Benitezov dolazak smatrati gotovom pričom.
De Blas se izlanuo o novom treneru na klupskom druženju u subotu, prenosi (sa linkom na audio snimku) španjolski As.
"Ancelotti je bio sjajan trener. Pravi gospodin, džentlmen kojeg iznimno cijenim i poštujem. Hvala mu na svemu što je napravio za ovaj klub, započeo je De Blas.

"Ancelotti je fenomen. Hvala mu na svemu. On je do prije tri dana bio najbolji na svijetu, kao što je to bio i Jose Mourinho prije njega, a kao što će to biti Rafa Benitez od idućeg tjedna", rekao je potpredsjednik Reala.
"Razotkrivanju" je dodao i podršku novom treneru: "Radujem se njegovom dolasku. Jedva čekam da najbolji igrači svijeta počnu raditi s novim, izuzetnim trenerom".
Dnevnik.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar