Rakitić zabio prvi gol u Ligi prvaka, i Guardiola zapljeskao Hrvatu

Rakitić zabio prvi gol u Ligi prvaka, i Guardiola zapljeskao Hrvatu

Barcelona i Juventus posljednji su četvrtfinalisti Uefine Lige prvakaManchester City kao gost, a Borussia Dortmund kao domaćin nisu uspjeli preokrenuti poraze od 1-2 iz prvih utammica. Barça je slavila 1-0, uz neiskorišteni 11-erac Agüera za goste u 78. minuti, a Juve 3-0, prenosi jutarnji.hr.

 
A da večer ima hrvatski štih pobrinuo se Ivan Rakitić, koji je doveo Katalonce u vodstvo u 31. munuti na asistenciju Lea Messija, koji je nešto kasnije dopustio našem reprezentativnom vezistu i da puca jedan slobodni udarac koji je bio predaleko za Argentinca.
Zanimljivo je da je Raketa u začetku akcije koja je rezultirala vodstvom umalo izgubio loptu pred svojim šesnaestercem, no istrčao je skroz u suparnički, Messi ga je nakon prodora primijetio kako utrčava po lijevi strani i uposlio ga preciznom dijagonalom, dok su braniči Cityja pratili Suareza i Neymara. Raketa je izvrsno prihvatio loptu i mirno prebacio istrčavajućeg Harta. Zapljeskao je Rakitiću i Josep Guardiola, koji je bio na tribini kao ‘socios’ Barçe sa svojim savjetnikom Estiarteom.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar