Ramci nastupaju na Europskim sveučilišnim igrama

Ramci nastupaju na Europskim sveučilišnim igrama

Ivan Križanac – karate i Nikola Nikolić – košarka,  nastupaju na Europskim sveučilišnim igrama za Mostarsko Sveučilište.
Ovo je prvi put u sportskoj povijesti Rame da netko nastupa na ovom velikom sportskom događaju.
Poželimo im puno sreće i uspjeha !


Športsko rekreativni savez Općine Prozor-Rama

____________________________________________________________

Od 12.-25. srpnja, 2016. , 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i 250 različitih sveučilišta će se natjecati u 21 sportu te biti dijelom najljepše sportske priče ikada ispričane u Hrvatskoj!

Zagrebačka kulturna i sportska tradicija te Riječki multikulturni mediteranski stil, upotpunjeni gostoljubivošću hrvatskih građana, zasigurno su idealan poziv za posjet Hrvatskoj!

Prvi studentski sportski klub osnovan je prije 112 godina na Sveučilištu u Zagrebu. Savez akademskih sportskih klubova na Sveučilištu u Zagrebu osnovan je prije 92 godine. Obvezni satovi tjelesne i zdravstvene kulture uvedeni su na hrvatska sveučilišta prije 52 godine. Hrvatski akademski sportski savez je osnovan prije 22 godine. Ono na što smo svi vrlo ponosni je Univerzijada održana prije 28 godina u Zagrebu.

Univerzijada u Zagrebu 1987. godine ostala je do danas najznačajniji sportski događaj u povijesti Hrvatske koji je donio infrastrukturnu renesansu u glavni grad Hrvatske, i stvorio preduvjete za značajan napredak za hrvatski sport u cjelini.

 

DEMONSTRATIVNI

ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing