• Ramska idila u magazinu “Vedrina”
  • Ramska idila u magazinu “Vedrina”
  • Ramska idila u magazinu “Vedrina”

Ramska idila u magazinu “Vedrina”

U ovom broju koji izlazi tijekom veljače svoje mjesto je našla i „Ramska idila“. 

Vedrina je magazin za ekologiju, turizam, zdravlje i kulturu življenja čiji je nakladnik istoimena eko udruga iz Mostara. Iza vrijednog tima Vedrine je već 15 uspješnih izdanja, a u tijeku je priprema novog 16. broja.

U ovom broju koji izlazi tijekom veljače svoje mjesto je našla i „Ramska idila“.

Naslovnica ovog broja govori više od riječi.

„Riječ je o magazinu koji nastoji prići stvarima na pozitivan način, prezentirati neobične pozitivne ljude, pro-aktivne i vrijedne osobe koje nastoje ostvariti nešto na jedan pošten način radom, učenjem, zalaganjem. Potičemo lifestyle teme, zdrav način života, poduzetništvo, turizam, sport, razvijanje svijesti o okolišu i značaju njegova očuvanja, gastronomiju i sve ono što su dobre ideje u raznim oblastima itd. Namijenjen je svima koji se ne predaju lako u životu”, riječi su Ilke Barbarića, novinara i direktora projekta.

„Hladna, ali u isto vrijeme plamteća nova naslovnica. Nova VEDRINA donosi Vam pregršt dobrobiti, savjeta i ideja, a što je najvažnije, povećani tiraž i lakšu mogućnost dolaska do samo vašeg broja Vedrine. Pratite nas, javite nam se, budite vedri… Zakuhavaju se neki novi eventi, događaji i nagrade. Sjetite se kako se DOBRO DOBRIM VRAĆA!!!“, najava je iz uredništva ovog magazina.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar