Ramska Vokalna skupina “Arabella” donacijom preko Crvenog križa pomaže potrebnima

Ramska Vokalna skupina “Arabella” donacijom preko Crvenog križa pomaže potrebnima

Ramska ženska VS “Arebella” osim svojim pjevanjem ovih dana sigurno će uljepšati nekome ovu korona svakodnevicu. Arabelle su se organizirale i prikupile određena sredstva te ih uplatile Crvenom križu Prozor-Rama kako bi proslijedili najpotrebnijima.

Čovjek je po svojoj naravi društveno biće. Kao takav ne može živjeti sam za sebe. Može preživjeti, ali ne može živjeti. Navezani smo jedni na druge. Ta navezanost se pokazuje najprije kroz obitelj krvnom, emocionalnom i socioekonomskom dimenzijom. Povezanost se nastavlja u zajednici kroz potporu i spoznaju sebe koroz neko drugo ja.

Ovih dana smo zaista upućeni jedni na druge. Ta upućenost je potpora u malo drugačijem socijalnom kontaktu, ali i psihološkoj i materijalnoj potpori.  Ta potpora može biti lijepa riječ i svaki drugi vid materijalne potpore.  Svatko od nas to može učiniti.

Članice VS “Arabella” su dale svoj jedan doprinos toj  materijalnoj i psihološkoj potpori. Budimo i svi mi dio jedne od tih potpora te pomozimo jedni druge. Sjetimo se naše stare poslovice: “Što baciš uz vodu srest ćeš niz vodu.”

Od pojave pandemije koronavirusa djelatnici i volonteri Crvenog križa Prozor-Rama su svakodnevno na terenu. No, umora kod njih nema.  Lijepa je bila gesta Željke Burečić, članice “Arabella” koja je djelatnike i volontere počastila ukusnim kolačima. Inače, Željka priprema kolače za sve prigode. Ako vas korona ili požar ovih dana ometali pa niste stigli pripremiti kolače za Uskrs javite se Željki.

I za kraj poslušajte duhovnu pjesmu “Arabella” koju smo nedavno objavili na našoj facebook stranici. Nadamo se da će biti još pjesama i to onih o Rami.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar