• Ramske mažoretkinje pripremaju se za Europsko prvenstvo
  • Ramske mažoretkinje pripremaju se za Europsko prvenstvo

Ramske mažoretkinje pripremaju se za Europsko prvenstvo

Ramske mažoretkinje ovo ljeto provode aktivno na treninzima pripremajući se za 19. Europsko prvenstvo, koje će se održati 7. do 10. rujna 2017. godine u Laškom, Slovenija.

– Treniramo tri puta tjedno, kako bismo na ovo natjecanje otišle što spremnije, kaže Sara Dedić, trenerica Mažoret kluba “Rama”. Naš klub će se natjecati u tri kategorije, formacija, solo štap juniori, gdje je plasman izborila Barbara Bilić i duo štap juniori, gdje će nas predstavljati Petra Glibo i Matea Anić.

Sara dodaje da će odlazak na Europsko prvenstvo većim dijelom pomoći Općina Prozor-Rama i sponzori, a dio troškova će platiti i same mažoretkinje.

– Želim zahvaliti svima koji će nam omogućiti nastup na Europskom prvenstvu, a mi ćemo naknadno svima i javno zahvaliti u medijima, jer sponzore još uvijek tražimo, pa njihov popis nije konačan, dok ćemo se mi zauzvrat potruditi da našu općinu dostojno predstavimo na ovom značajnom natjecanju.

– Samo sudjelovanje na Europskom prvenstvu za nas je veliki uspjeh i jedno novo iskustvo, jer će se u Laškom ove godine natjecati 263 kluba iz cijele Europe, a ako bude i medalja našoj sreći neće biti kraja, zaključuje Sara.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing