Ramski nogometaš Marijan Ćavar potpisao za Eintracht iz Frankfurta

Ramski nogometaš Marijan Ćavar potpisao za Eintracht iz Frankfurta

Odlični veznjak mostarskog Zrinjskog dogovorio je suradnju s Eintrachtom do 30. lipnja 2021. godine.

“Marijan je odličan potencijal koji se već dokazao na imeđunarodnoj razini. Veoma smo zadovoljno što smo ga doveli uz nadu da će se dokazati u budućnosti”, rekao je sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner.

Ćavar je debi za prvi tim Plemića upisao 28. svibnja prošle godine protiv tuzlanske Slobode.

Ove sezone je bio jedan od ključnih igrača Zrinjskog za koji je u protekloj polusezoni nastupio u 18 utakmica.

Eintracht je trenutno deveta ekipa Bundeslige s 27 osvojenih bodova nakon 18 odigranih kola.


Marijan je dao izjavu koju prenosi službena stranica HŠK Zrinjski:-“S jedne strane mi je žao što odlazim iz kluba nakon samo šest mjeseci seniorskog nogometa, ali istovremeno sam jako sretan i ponosan što karijeru nastavljam u Eintrachtu i Bundesligi.Naravno, najveću zahvalnost dugujem Zrinjskom koji mi je vjerovao, a samim tim i omogućio ovaj transfer. Zahvalan sam svim trenerima koji su me trenirali u Školi nogometa, a posebna zahvala ide Blažu Sliškoviću koji mi je dao veliku priliku u prvoj momčadi.

Zrinjski ostaje dio mene za cijeli život. Ovom prilikom želim izraziti i veliku zahvalnost najboljim navijačima Ultrasima, kao i svojim suigračima koji su me prihvatili na najbolji mogući način i koji će, uvjeren sam, opet osvojiti naslov prvaka.”-kazo je Ćavar.

Ćavaru želimo sretan nastavak karijere koju će i dalje sa zanimanjem  pratiti u Rami gdje je  u HNK Rama Ćavar načinio svoje prve nogometne korake.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar