Ramsko jezero dobilo svoju prvu gigapixel panoramu

Ramsko jezero dobilo svoju prvu gigapixel panoramu

 

Kako bi što detaljnije svijetu prikazali prirodno bogatstvo Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije je kreirala gigapixel panoramu koja do najsitnijeg detalja može prikazati ljepotu ovog dijela Bosne i Hercegovine

Na ovaj način su željeli promovirati svoje turističke osobenosti zaljubljenicima u prirodu Bosne i Hercegovine, a koji informaciju više pronalaze na internetu. 



Gigapixel panoramu Ramskog jezera možete pogledati klikom na
link
www.gigapixel.hercegovina.ba/prozor

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskoe županije želi dodatno promovirati sve ljepote Ramskog jezera. Bogata povjest ovoga kraja u Prozor-Ramu dovodi značajan broj turista, zaljubljenika u prirodu i sportskih ribolovaca na Ramsko jezero.



"Dodatna pikanterija gigapixel panorame jeste u virtualnom razgledanju Franjevačkog samostana Rama-Šćit, kao i bogate samostanske muzejske postavke", istaknuo je direktor turističke zajednice HNŽ-a Andrija Krešić.



Osnovni cilj kreiranja gigapixel panorama širom Bosne i Hercegovine jeste promoviranje prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine internet publici, čiji se broj mjeri u desetinama milijuna, takav pristup je inovativan i brz te prilagođen novoj generaciji koja bira turističke destinacije koristeći moderne uređaje i internet kao osnovi kanal komunikacije. 



Zbog toga je svaka gigapixel panorama iznimno bitna ,ne samo za županiju  u kojoj je kreirana nego i za turizam Bosne i Hercegovine u kojoj se zaista ima toliko toga lijepoga vidjeti ,a bogatstvo može biti skriveno samo klik od vas.
klix.ba

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing