Rasplakao je regiju kao 11-godišnji dječak, a sad je favorit za Eurosong

Rasplakao je regiju kao 11-godišnji dječak, a sad je favorit za Eurosong

Marko Bošnjak jedan je od favorita hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, ovogodišnje Dore, koja će se održati 19, veljače u Opatiji.

Talentirani Marko na Dori će se predstaviti pjesmom “Moli za nas” koju je napisao Vlaho Arbulić, koji s Mihovilom Šoštarićem pospituje i produkciju. Njegova se pjesma, u trenutku pisanja ovog teksta, nalazi na trećem mjestu trending liste YouTube-a u Hrvatskoj.

Šira javnost je najmlađeg ovogodišnjeg natjecatelja Dore, koji se trenutno školuje i živi u Zagrebu, upoznala kao 11-godišnjeg dječaka iz Prozor Rame koji je pobijedio u drugoj sezoni showa “Pinkove Zvjezdice”.

Pojavio se na pozornici s pjesmom Jennifer Hudson “One Night Only”, a već pri prvim taktovima žiri je ostao u potpunom šoku. ” “Šta je ovo bilo bog te mazo?!” glasio je prvi komentar članice žirija. U istom showu posebno je duševio i izvedbom pjesme “Što te nema” Jadranke Stojaković.

Marko je tad rasplakao čitavu regiju, no svi posebno pamtimo suze njegova ponosnog oca Vlade koje najbolje prikazuju s kakvom je emocijom Marko pjevao

“Moja obitelj i ja smo veliki fanovi Eurosonga, kao mali sam gledao Eurosong i zamišljao sebe na pozornici te mi je iznimno drago što sam sada na korak bliže tom cilju”, izjavio je Marko u nedavnom intervjuu za Net.hr. Upitan da se prisjeti dosadašnjih hrvatskih nastupa, nekoga tko je trebao biti na Eurosongu, no nije bio poslan, Marko je bez zadrške odgovario: “Definitivno Divasice i pjesma “Sexy Cool“ iz 1996”, dok je za Severininu ‘Štiklu’ rekao da mu je obilježila djetinjstvo.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar