REAGIRANJE BOŽE MIŠURE: LAŽI RAMSKIH MEDIJSKIH TALIBANA

REAGIRANJE BOŽE MIŠURE: LAŽI RAMSKIH MEDIJSKIH TALIBANA

Reagiranje Bože Mišure na pismo koje je ovih dana kružilo Ramom i društvenim mrežama. Pismo koje je uputio Božo Mišura javnosti prenosimo u cijelosti:
Poštovane čitateljice/čitatelji Ramskoga Vjesnika,
Unaprijed zahvaljujem svima vama za vrijeme koje ćete potrošiti čitajući nekoliko sljedećih redaka koje sam morao napisati kako bih ukazao na bezočne laži i objede o meni koje ovih dana kruže internetom i društvenim mrežama. Riječ je o jednoj stranici teksta, o pismu koje sam navodno pisao ja i u kojem, povrijeđen što su u UDBA-inim papirima pronašli moje ime, prokazujem s imenom, prezimenom i kodnim imenom sve ostale ramske udbaše.
S navedenim pismom i popisom navodnih udbaša osobno nemam ništa. Nisam ga sastavljao niti pisao. Riječ je o velikoj podvali, o laži kako bi me se kompromitiralo u očima mnogih Ramljaka, kao i onih koji me poznaju.
Iako sam svjestan da je nemoguće pokupiti ‘prosuto perje’, ja vam se ipak obraćam ovako javno kako bih još jednom kazao da nisam autor ovoga pisma koje javno objavljujem.
A tko bi ga mogao sastaviti?
Prema mojim saznanjima pismo su sastavili članovi kružoka izraubovanih i odbačenih Čovićevih podrepaša, među kojima, nažalost, ima i klerikalaca, sadašnjih ramskih samostandžija.
Skupina onih koji su pisali ovo pismo objeda, a mene potpisali kao autora, isti su oni koji već dulje vrijeme svojim pisanjem teroriziraju sve nas u javnome prostoru. Pa tako i sada putem facebooka ‘dilaju’ ovo pismo, odnosno, popis ramskih udbaša. A što sve predstavlja obmanu i podvalu nesretnih i duboko frustriranih i odbačenih ljudi.
Ovi zlotvori, sastavljači ovoga pisma, ovim mi stavljaju metu na čelo. Optužuju me javno za nešto što nisam uradio niti u tome u bilo kojem smislu sudjelovao. Jer s UDBOM nisam imao nikakvih veza niti kontakata, a kamoli da bih bio njihov bliski suradnik koji je imao svoju mrežu suradnika, kako se to ovdje sugerira.
Znam da je teško reći čije je ovo djelo, ali napominjem da se forenzički može utvrditi tko je to pisao i na čijem kompjuteru je pisano. Uzalud su kopiju računala naknadno zamutili. Sve se može dokazati. I nadam se da će tako morati biti.
Dakle, da skratim:
nemam ništa s ovom podvalom, sračunatom na moju kompromitaciju i kompromitaciju ljudi koji su na popisu, među kojima je puno mrtvih i časnih ljudi.
Samo iz te činjenice može se zaključiti koliko veliko je posrnuće ovih bašibozuka koji su bez stida i obraza.
Nikog i ničeg se ne bojim, nek’ seoske džukele laju, karavane idu dalje.
U Zagrebu, 27. kolovoza 2021.
Božo Mišura

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar