Real s Lukom vrijedi 12 igrača, a bez njega – 10!

Real s Lukom vrijedi 12 igrača, a bez njega – 10!

Real Madrid krcat je zvijezdama i – Lukom Modrićem. Jer o niti jednom igraču nije toliko kraljevski klub ovisan kao o uslugama sjajnog Zadranina. A na toj ljestvici je čak i ispred Cristiana Ronalda…

To se je jasno osjetilo prošle sezone. Izbivao je "magični" Modrić četiri mjeseca, izostali su i trofeji na policama na Bernabeuu. I zato svaka vijest o tome da Modrić ima i najmanju ozljedu u Madridu dočekana sa – "srčanim udarima".

Jer Modrić je taj koji pokreće bijele i ozbiljnija ozljeda tog hrvatskog nogometaša mogla bi biti pogubna za Beniteza i njegove. Jer kada je Modrić u momčadi Real igra sa 12 igrača, a kada ga nema, bijeli broje njih samo – 10.

Luka pokreće Real u napadačkim, ali i defenzivnim akcijama. Toni Kroos? Njegova forma dramatično je opala i on se danas ne može usporediti s genijalnim Hrvatom, piše Goal.
Real se tako moli da ozljeda nije ozbiljna jer svaki put kada kraljevski klub zaigra bez Modrića je u pitanju čisti – ruski rulet. Jer Real ovisi o Modriću, daleko više nego o Ronaldu…
Dnevnik.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar