REKTOR GODINE ZA 395 DOLARA: Certifikati kojima se hvali Sveučilište u Mostaru kupuju se putem interneta

REKTOR GODINE ZA 395 DOLARA: Certifikati kojima se hvali Sveučilište u Mostaru kupuju se putem interneta

Kada HDZ-ovu kadru na čelu poduzeća i institucija pada popularnost, redovito se okite online certifikatima uz plaćanje. To je zadnji učinio rektor Zoran Tomić.

“Svjesni u isto vrijeme da je jučer postalo davna prošlost, da je danas već postalo jučer, da je sutra već postalo danas te da je tako bilo jučer i danas, a bit će i sutra”, kazao je rektor pozdravljajući studente, kojima ni u korona doba nije smanjio cijenu školarine. Unatoč tome, certifikatom je zveknut i za jučer koje je davna prošlost, i za danas koje će biti sutra, a i u kontekstu dobrog odnosa sa studentima.

Ako se i sami osjećate nepriznato u okviru akademske zajednice, obitelji, stranke i želite postati osoba godine, evo LINKA, a evo i rubrike UPLATI:

Sveučilište se ranije oglasilo o ovom priznanju

“Zbog vašeg inovativnog pristupa u upravljanju obrazovnim procesom, uvođenja suvremenih obrazovnih tehnologija, unapređenja istraživačke djelatnosti, održavanje razina kvalitete obrazovnog procesa kao i tehnološke opremljenosti Sveučilišta i kampusa te razvijanja znanstvenog, kreativnog i sportskog potencijala studenata, stvaranja brenda i korporativne kulture dodjeljuje vam se titula ‘Rektor godine 2022.'”, stoji u obrazloženju nagrade rektoru Tomiću, naveli su.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing