Rezultati Javnog natječaja za raspodjelu dijela prihoda ostvarenih temeljem naknada za priređivanje igara na sreću

Rezultati Javnog natječaja za raspodjelu dijela prihoda ostvarenih temeljem naknada za priređivanje igara na sreću

Prema rezultatima Javnog natječaja za raspodjelu dijela prihoda ostvarenih temeljem naknada za priređivanje igara na sreću, sredstva su u općini Prozor-Rama povukli Veslački klub “Rama” za XII. Tradicionalnu veslačku regatu „Lake to lake“ 4.000 KM , Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Rama za VIII. Ramske dane kulture 6.000 KM, Triatlon klub „Rama“ Prozor za 4. Ramski akvatlon 2024. 6.000 KM, Sportsko rekreacijska udruga „Rama u srcu“ za 7. Ramski polumaraton 2024. 7.800 KM.

Lista korisnika broj 1.

Korisnici programa i projekata iz oblasti „Promoviranje kulture“

Lista-korisnika-broj-1-kultura

Lista korisnika broj 2.

Korisnici programa i projekata iz oblasti „Promicanje razvoja profesionalnog i amaterskog sporta s ciljem povećanja sredstava fonda za nagrađivanje za istaknute sportske rezultate“

Lista-korisnika-broj-2-sport

Potpisivanje Ugovora o dodjeli sredstava će biti upriličeno u petak, 5. 7. 2024. godine, u vremenskom razdoblju od 10,00 do 12,00 sati u sali Federalnog ministarstva kulture i športa (Obala Maka Dizdara 2, Sarajevo).

Neophodno je da korisnici sredstava ponesu pečat udruge i broj protokola u svrhu potpisivanja ugovora.

Obavještavamo aplikante koji se ne nalaze u tabelama rezultata Javnog natječaja za raspodjelu dijela prihoda ostvarenih temeljem naknada za priređivanje igara na sreću da nisu osvojili dovoljan broj bodova za ostvarivanje prava za dodjelu sredstava.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar