RIJEŠEN MISTERIJ: Ruske službe objasnile zašto su Kolinda i Macron pokisli, dok je Putin nad glavom imao kišobran

RIJEŠEN MISTERIJ: Ruske službe objasnile zašto su Kolinda i Macron pokisli, dok je Putin nad glavom imao kišobran

Nakon finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, počela je jaka kiša, baš uoči dodjele medalja. Igrači i delegacije zemalja su pokisli, no ruski predsjednik Vladimir Putin nije. Naime, iza njega se odmah stvorio kišobran, dok primjerice, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije bila te sreće pa je posve pokisla.

Nedugo nakon početka kiše, netko se stvorio s kišobranom kako ruski predsjednik ne bi pokisnuo, no iza francuskog predsjednika Macrona i naše predsjednice neko vrijeme nije bilo nikoga tko bi im držao kišobran pa su pokisli dok spasonosni predmet naposljetku nije stigao. Fifa je kasnije ipak donijela kišobrane za sve, no time je ipak izazvala kontroverze jer je, primjerice, predsjednik FIFA-e Infantino držao kišobran, dok su žene u uniformama Qatar Airwaysa potpuno ignorirane i ostavljene na kiši.

Mnogi se nakon toga pitaju je li kišobran samo jedan od brojnih primjera na kojem Putin iskazuje svoju moć.

Ruske službe danas su na problematiku kišobrana samo za Putina odgovorile priopćenjem.

‘Briga o kišobranu je briga osobe koja čuva predsjednika. U izvještaju ruske službe sigurnosti jasno stoji da se kišobran mora otvoriti preko glave Putina čim padne prva kap kiše. S tim u vezi, pitanja o kišobranu bi trebalo uputiti čuvarima Macrona i Kolinde Grabar-Kitarović’, stoji u priopćenju ruske službe.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing