ROJS: Svi za Glasnovića – pa zar ne vidite da HDZ preuzimaju UDBA i KOS!?

ROJS: Svi za Glasnovića – pa zar ne vidite da HDZ preuzimaju UDBA i KOS!?

POSUŠJE – “Podržavam poziv branitelja HBŽ-a ali i ja pozivam sve Hrvatice i Hrvate u Herceg Bosni i inozemstvu koji imaju pravo glasa da iziđu na izbore i svoj glas daju neovisnoj listi generala Željka Glasnovića”, napisao je u Facebook objavi generala Ljubo Ćesić Rojs.

Žestoko se obrušio na dr. Božu Ljubića, prvog na listi HDZ-a u XI. izbornoj jedinici, ali i na svoju stranku.

“Ja kao član HDZ-a od 1989. godine ne mogu vjerovati svojim očima da su nam HDZ preuzeli: UDBA, KOS, podoficiri i sinovi partizana koji su okrvavili ruke ubijajući preko 500 tisuća Hrvatica i Hrvata. Danas su najglasniji oni koji su 1990. bili protiv stvaranja Slobodne i Nezavisne Hrvatske Države. Trebamo napraviti reda u HDZ-u R. Hrvatske kao i u HDZ-u BiH.

Čime je to zaslužio prvi na listi HDZ-a u 11. izbornoj jedinici B. Ljubić da bude ispred našeg generala. Je li to možda nagrada od naših jugonostalgičara koji ga podržavaju za izgovorene riječi u Hrvatskom Saboru da u RH treba na vlast doći velika koalicija.

Nije zaslužio niti jednog glasa niti da bude na listi HDZ-a. Stanimo na kraj tim veleizdajnicima.

Ja sam im se odupirao dok su bili živi Tuđman i Šušak. Tako sam 21. ožujka 1998. godine na sastanku kod predsjednika Tuđmana bio protiv B. Ljubića i tada nije prošao za predsjednika HDZ-a BiH. Sve su to veleizdajnici hrvatskog naroda, Tuđmana, Šuška i njihove politike.

Na žalost polovica kandidata na listi moje stranke su sluge Međunarodne zajednice.

Sve Vas skupa pozdravlja i voli Vaš general Ljubo Ćesić Rojs. Ja Vas nikada neću izdati niti ću Vam okrenuti leđa. Lijep pozdrav”!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar