RTL ljetni hit – Dženana Manov otpjevala je pravi ljetni hit 80-ih grupe Denis&Denis ‘Ja sam lažljiva’

RTL ljetni hit – Dženana Manov otpjevala je pravi ljetni hit 80-ih grupe Denis&Denis ‘Ja sam lažljiva’

Pet najboljih glasova zasluženo je ušlo u finale showa, evo tko su oni!

Prvi koji je nastupio u polufinalu bio je Armin Malikić, a prije nastupa rekao je kako smatra da je dao najviše od svih kandidata. Armin je otpjevao pjesmu Dukea Dumonta ‘Ocean Drive’, a nakon nastupa Andrea je ustala sa stolca kako bi mu zapljeskala.

”Puno si nam olakšao jer si upravo postavio najviši standard i sad je pitanje hoće li itko moći biti bolje od tebe”, rekao mu je Tonči, a Grašo ga je pohvalio, rekavši da kada je izašao na pozornicu nije bilo ničegaosim radosti. ”Ti si hit za svako godišnje doba!”, rekla mu je Andrea. Armin je dobio maksimalan broj bodova – 25.

Andrea Kadić bila je sljedeća na bini, a otpjevala je pjesmu Meri Cetinić ‘Četiri stađuna’. ”Kad je Bog dijelio, na tebi nije štedio”, rekla joj je Nina na kraju nastupa. ”Ti si talent koji prirodno teče”, nadovezao se Grašo, a Andrea je također dobila maksimalnih 25 bodova.

Dženana Manov otpjevala je pravi ljetni hit 80-ih grupe Denis&Denis ‘Ja sam lažljiva’. ”Nemoj se naljutiti, ali ja sam od tebe jako puno očekivala. Prekrasna si cura, ali večeras kao da je ovo bio tvoj najlošiji nastup. Za mene je ovo bilo osrednje i imala si nesreću što si pjevala poslije Armina i Andree”, rekla joj je Nina, što je ražalostilo Dženanu. No Tonči joj je pak rekao da je njemu bilo odlično. ”Baš ti je sjela pjesma i odlično si baratala glasom”, rekao joj je Huljić te joj dao pet bodova. Grašo joj je dao četiri, Đuro pet, Nina samo tri boda, a Andrea ju je pohvalila i dala pet bodova, no Đenana se rasplakala zbog Nininih riječi. Ukupan broj bodova koji je dobila bio je 22.

Makaranin Ivan Vidović otpjevao je pjesmu ‘Šuti’  Damira Kedže, a Tonči je rekao da je u malo tonova puno toga pokazao te mu je dao pet bodova. ”Ja vidim već kako curice lijepe tvoje postere po zidu!”, rekla mu je Andrea i dala pet bodova, baš kao i Đuro, Grašo te Nina. Ivan je dobio maksimalnih 25 bodova.

Filomena Puljiz otpjevala je pjesmu grupe The Bastardz, ‘Tvoja ljubav’. ”Kod tebe je sve na svom mjestu, ali ti ne uživaš u pjevanju, već se i dalje boriš za uspjeh”, rekao joj je Tonči. ”Ti si sjajna pjevačica, ali za mene si bila pomalo van ritma, čekala sam tvoju čuvenu rašpu i na kraju si mi tek bila briljantna”, rekla joj je Nina i dala ocjenu tri. Đuro joj je dao ocjenu četiri, rekavši da je do pola pjesme izgledala kao da je na tonskoj probi. Tonči je Filomeni dao ocjenu četiri, kao i Andrea i Grašo, što je činilo ukupno 19 bodova.

Lucijan Janko Krnic pred žirijem i publikom otpjevao je Massimovu pjesmu ‘Suze nam stale na put’. ”Htjela sam ti reći da zbog traljavog početka nećeš dobiti neku dobru ocjenu”, rekla je Lucijanu Nina nakon završetka nastupa. Đuro je branio Lucijana, a i Grašo je stao na njegovu stranu. Na kraju je od Nine dobio četvorku, od Graše peticu, baš kao i od Tončija također Đure i Andree – ukupno 24 boda.

Kao šećer na kraju nastupila je mlada Makedonka Lina Pejovska pjesmom Lorene Bućan koju joj je Tonči napisao za Doru – ‘Tower of Babylon’. ”Savršena si, ali ja ti i dalje ne vjerujem da imaš 16 godina”, rekla joj je Andrea. Nina joj je čestitala na izvedbi i rekla da tako to treba zvučati u polufinalu. Lina je osvojila ukupno 24 boda.

Nakon prvih solo nastupa uslijedili su dueti s članovima žirija, a prvi su na binu izašli Lina i Grašo te otpjevali pjesmu Roda Stewarta ‘I Don’t Wanna Talk About It’. Za svoju su izvedbu dobili pohvale ostalih članova žirija, a Tonči se našalio i rekao Graši da samo njemu zamjera što je previše kopirao Roda Stewarta. Na kraju su dobili maksimalnih 20 bodova.

Andrea i Nina bile su sljedeće, a otpjevale su njezinu pjesmu ‘Rekao si’. Tonči je bio oduševljen i rekao Andrei da će biti velika zvijezda. ”Ovo mi je jedan od najemotivnijih trenutaka od početka”, rekao im je Đuro, a Tonči se nadovezao i nasmijao žiri: ”Đuro, ne postoji nijedan nastup koji nas dvoje na kraju ne možemo pokvariti”. Andrea i Nina dobile su maksimalan broj bodova te je tako Andrea otišla izravno u finale među TOP 5!

Dženana je nastupila s Đurom, a otpjevali su bezvremenski duet Dade Topića i Slađane Milošević ‘Princeza’. ”Iznijela si odlično ovu pjesmu i vidi se da si pravi borac”, rekao joj je Grašo. Dženani su svi članovi žirija dali pet, osim Tončija, pa je tako s pozornice otišla s 19 bodova.

Ivan i Nina otpjevali su njezinu pjesmu ‘Čarobno jutro’ te dobili ovacije publike i žirija. ”Ovo je bilo fenomenalno i naježio sam se od vaše interpretacije”, rekao je Đuro. Ivan je dobio maksimalan broj bodova te se također plasirao direktno u finale.

Filomena i Grašo bili su sljedeći na pozornici, a otpjevali su pjesmu ‘Što je od mene ostalo’, koju inače pjevaju Doris Dragović i Petar Grašo. ”Malo sam ljubomorna na tebe, da znaš, a moram priznati da te Grašo uspio smiriti i to je odlično”, komentirala je Nina Filomenin i Grašin nastup, a dobila je svih 20 bodova.

Lucijan i Tonči otpjevali su pjesmu Tončijeva benda Madre Badessa, ‘Ka Hashish’. ”Vas dva ste za početak mister i miss simpatičnosti, s tim da je Tonči miss!’, rekao je Grašo te pohvalio njihov nastup. ”Ti imaš predivnu boju glasa i ja ću biti na svim tvojim koncertima”, rekla mu je Nina te dodala da ga voli. Ukupan broj bodova koje je Lucijan osvojio bio je 20.

Armin i Andrea iznenadili su sve svojom izvedbom pjesme Lady Gage i Bradleyja Coopera ‘Shallow’. ”Bravo, Andrea! Pjevaš predobro!”, rekla joj je Nina. Tonči im je također rekao da su bili sjajni, kao i Grašo te Đuro. Armin je dobio maksimalan broj bodova i otišao direktno u finale!

Nakon otpjevanih dueta Lucijan, Filomena, Dženana i Lina morali su u a capellu, a nakon dogovora žirija odlučeno je da u finale, uz Andreu, Armina i Ivana, idu Lina iLucijan!

Tko će postati nova zvijezda i osvojiti ljetni hit Tončija Huljića, 50 tisuća kuna, kao i nastup na Splitskom festivalu, gledatelji će doznati sljedeće subote na RTL-u.

 

/Izvor: RTL/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar