RUKOMETNI SAVEZ BiH: Seminar za sve suce i nadzornike

RUKOMETNI SAVEZ BiH: Seminar za sve suce i nadzornike

Seminar za sve suce i nadzornike suđenja US Rukometnog saveza BiH će se održati u subotu, 4. rujna 2021. godine s početkom u 10h u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača na Rondou u Mostaru.

Dolazak je obavezan, a seminar će se održavati u maloj dvorani na katu prema rasporedu koji će učesnicima biti dostavljen na vrijeme, poručili su iz Stručnog sudačkog povjerenstva US Rukometnog saveza BiH.

Iz Rukometnog kluba “Optimist” iz Rame pozivaju sve koji na ovaj način žele postati dijelom rukometnog svijeta, da se jave na telefonski broj 063679258 ili inbox službene Facebook stranice.

Inače, Rama je u proteklom periodu dobila tri licencirana suca, Marina Stojanovića, Franju Škaricu i Roberta Ivančića , a koji će sljedeću sezonu suditi omladinskim selekcijama. Očekuje ih usavršavanje kroz treninge, a zatim i utakmice. “U bliskoj budućnosti ćemo, nadamo se, imati suce na visokoj rukometnoj razini, što ovisi o njihovom osobnom daljnjem radu. Sretno i sudite pošteno”, poručili su iz kluba mladim sucima.

Foto: Facebook stranica Škola rukometa Optimist

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar