Sanitarna inspekcija općine Prozor-Rama:  Obavijest o obveznoj preventivnoj dezinfekciji dostavnih vozila

Sanitarna inspekcija općine Prozor-Rama: Obavijest o obveznoj preventivnoj dezinfekciji dostavnih vozila

U cilju zaštite pučanstva od zaraznih bolesti, krizni stožer općine Prozor-Rama donio je odluku da se poduzmu preventivne mjere dezinfekcije  dostavnih vozila koji dostavljaju sve vrste roba na području naše općine. Vršenje preventivnih mjera dezinfekcije robe i vozila organizira i financira općina Prozor-Rama.

Obaviještavaju se sva poduzeća, pravne i fizičke osobe koje vrše dostavu roba, svojih proizvoda putem dostavnih vozila na područje općine Prozor-Rama, a sa sjedištima u drugim općinama i gradovima u BiH da su isti dužni izvršiti mjere preventivne, vanjske i unutarnje dezinfekcije pri dolasku tj. prije istovara robe u trgovačke radnje.

Lokacija za vršenje preventivnih mjera dezinfekcije dostavnih vozila nalazi se u krugu vatrogasne stanice u Prozoru. Za svako dezinficirano vozilo izdaje se dnevna potvrda na osnovu koje se može vršiti istovar robe.

Molimo sve trgovce da ne primaju i ne istovaraju robu prije obavljanja mjera dezinfekcije, da od dostavljača traže potvrdu o dnevno obavljenim mjerama dezinfekcije. U slučaju da nemaju potvrdu o obavljenoj dezinfekciji uputiti ih na lokaciju vatrogasnog doma.

Pri dezinfekciji vozila i izdavanju potvrda neće biti dužeg zadržavanja vozila, maksimalno 2-3 minute.

Vršenje preventivnih mjera dezinfekcije robe i vozila organizira i financira općina Prozor-Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing