Sedam američkih predsjedničkih kandidata u tv debati

Sedam američkih predsjedničkih kandidata u tv debati

Sedam republikanskih kandidata za američkog predsjednika sudjelovat će u televizijskoj debati Fox Business tv mreže u četvrtak, no senator Rand Paul i poslovna žena Carly Fiorina nisu se kvalificirali za sudjelovanje u udarnom terminu.

Sedam kandidata za glavnu tv debatu koje je tv mreža Fox Business izabrala na temelju rezultata izbornih anketa su: milijarder Donald Trump, teksaški senator Ted Cruz, floridski senator Marco Rubio, penzionisani  hirurg Ben Carson, newjerseyski  guverner Chris Christie, bivši floridski guverner Jeb Bush i guverner države Ohio John Kasich.

Senator države Kentucky Rand Paul rekao je u ponedjeljak kako ga je tv mreža Fox Business obavijestila da se nije kvalificirao za sudjelovanje u toj najpoznatijoj tv debati zbog niske podrške birača u anketama.

Fiorina, zatim bivši guverner Arkansasa Mike Huckabee te bivši senator iz Pennsylvanije Rick Santorum sudjelovat će u takozvanom ‘predsučeljavanju’ koje se održava ranije navečer, a ne u udarnom televizijskom terminu. Paul je za televiziju CNN rekao da ne kani sudjelovati u predsučeljavanju.

Hina

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar